Fredrik Grässjö ny butikschef

Text och foto: KRISTINA

Fredrik Grässjö har fått rollen som butikschef på Stora COOP Hammarö. Med rötterna på ön och erfarenhet från utlandsäventyr är han redo att leda med öppenhet för förändringar och passion för samarbete.

Fredrik Grässjö har en resa präg-lad av både personlig utveckling och yrkesmässiga framsteg. Född 1997 och delvis uppvuxen på Hammarö, tillbringade han sin tid mellan två hemorter efter att föräldrarna skilde sig när han var sju år. Efter att ha avslutat grundskolan i Kristinehamn flyttade han tillbaka till Hammarö för att gå gymnasiet.

Under gymnasietiden tillbringade Fredrik tre månader i Thailand för utlandspraktik och var även utbytesstudent i USA under några månader.    

Efter gymnasiet åkte gröna skjortan på då han fick sitt första arbete på COOP Forum i Kristinehamn, men steg snabbt till säljchef i Grums. Därefter tog han sig an uppdraget som butikschef på COOP Vikene i Brunskog och nu senast på COOP i Torsby. 

I slutet av 2023 sa tidigare butiks-chefen Martin Hagström upp sig, och rekrytering av en ny startade. Fredrik sökte tjänsten, och i mitten av januari skrev han på anställningsavtalet.

Med en stark anknytning till Hammarö och en önskan att utmana sig själv och butiken i framtiden kände han att butiken på Nolgård var ett naturligt steg i karriären.

Vid sitt nya uppdrag på Stora COOP Hammarö strävar Fredrik efter att hitta butikens unika identitet och möta hammaröbornas behov och önskemål på bästa sätt. Med en öppenhet för förändringar och en vilja att ligga i framkant inom branschen kommer han med energi och entusiasm att leda både personal och butik mot framgång och utveckling.

Fredrik värdesätter samarbetet med sin personal och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla kan blomstra. Han tror på att tillsammans med sitt team kunna förverkliga butikens potential.

– Det är en fin butik med bra förutsättningar, och det känns som att jag har hittat diamanten här. Mitt arbetssätt kommer kunderna märka av framöver. Jag tänker gärna utanför boxen, så förändringar kommer vi se. Jag vill hitta den här butikens själ och möta hammaröbornas efterfrågan mer. Jag kommer med mycket nytt, skrattar Fredrik.

Ledningsgruppen, från vänster: Sofia Davidsson, Anna Lindh, Fredrik Grässjö och Anna Norbäck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.