Hammarö Arena invigd

Lördagen den 15 september invigdes så äntligen Hammarö Arena och det firades med både aktiviteter och uppträdanden. Bygget har hållit både tidsram och budget och det var en nöjd Leif Sandberg (M) som invigde hallen genom att skjuta en innebandyboll i mål.


Det blev slutligen Hammarö Arena som samlingsnamn för hela det nya huset som invigdes under lördagen. Detta trots att det inte var Hammaröbornas förstahandsval.
– Vi ville ha med kommunnamnet, sa kommunstyrelsens ordförande Leif Sandberg under invigningen. Men de två hallarna har fått egna namn.
Dessa döptes istället efter kommuninvånarnas önskemål: Skoghallen och Tassehallen och man uppmärksammade två av namngivarna med blommor under ceremonin.

Den 4 200 kvadratmeter stora arenan invigdes genom att Leif Sandberg, tillsammans med en grupp unga innebandyspelare, sköt en boll i mål. Under dagen hade man även en mängd prova-på-aktiviteter och framträdanden bland andra av Cirkus Cirkör, Slagverksteatergruppen och Komodo. Skoghalls musikkår stämde också upp i en mäktig version av Sveriges vinnarlåt i Eurovisionsslagerfestivalen, Loreens Euphoria.
– Och det är så det känns, konstaterade chefen för bildningsförvaltningen Maria Kjällström.
– Euforiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.