Har kontakt med andevärlden

Text: ANNIKA Foto: KRISTINA

Det sägs att alla har förmågan att ta kontakt med den andra sidan. Dock är det många som inte tror på den och därför stänger ner förmågan omedvetet.

Någon som däremot har tagit vara på sin gåva är skoghallsbon Felicia Brundin som nu hittat sin nisch i den mediala världen. Hon har utbildat sig till medium och kommer i höst vidareutbilda sig.    

   Idag erbjuder hon healing-
behandlingar och medial vägledning med hjälp av tarotkort och har startat webbshop där hon säljer kristaller. Att Felicia är medial har hon vetat om sedan hon var barn då hon känt av aktiviteter från andevärlden från tidig ålder. Hon kan höra fotsteg och dörrar som stängs fast hon vet att hon är ensam hemma. Och hon är helt säker på att hennes farmor besöker familjen frekvent. Det har de fått flertalet hintar om. 

Intresset för kristaller började efter att hon fått några i present av sin mamma. 

– Kristaller har energier och egenskaper som man vill åt och jag använder mig av dem bland annat när jag mediterar, berättar Felicia.

   Kristaller är personliga och det sägs att man ska klämma och känna på kristallerna när man ska köpa dem för att känna vilken som är rätt. Det kan vara svårt att göra när man köper via en webbshop, men Felicia ser inte det som något problem. 

– När jag packar mina ordrar så känner jag vilken kristall kunden behöver. Det är som att kristallerna pratar till mig, säger Felicia.

Nu ser Felicia fram emot en kurs i djurkommunikation hon ska gå i höst. Då får hon nog svar när hon pratar med sina båda kaniner som ligger henne väldigt varmt om hjärtat.

Felicia har stenkoll.
Felicia tar hjälp av Tarotkort när hon gör healing.
Felicias kaniner rör sig fritt i huset precis som vilken katt eller hund som helst.
En av Felicias kära kaniner.
Och här är den andra fluffiga godingen som bor hos Felicia.

One thought on “Har kontakt med andevärlden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.