John Moon söker kör

Text: KRISTINA  Foto: SANNA TOIVONEN

Hammaröbördiga Kim Eliasson arbetar som elektriker samtidigt som han gör musik under
artistnamnet John Moon. Nu söker han körsångare till sin senaste låt.

I januari 2022 gick Kim in i väggen och resan tillbaka har varit lång. 

– 20 januari gick jag hem och tog ett covidtest. Jag hade känt mig extremt trött och sliten länge, och då hade jag även förkylningssymtom. Men jag fick ett negativt svar. Flera i min närhet har drabbats av utbrändhet så jag har sett det på nära håll, och då tvingades jag inse att det var det även jag drabbats av, berättar Kim.

Kim tvingades sätta stopp för allt, till och med musiken till en början, för att kunna vända skutan och bli frisk. Efter ett drygt år har han börjat arbeta 100 procent igen, mycket tack vare förstående arbetsgivare och sambo plus hjälp från vården.  

– Jag har bland annat fått lära mig att allt inte måste hända precis direkt. Att man till exempel kan man slipa på en låt i flera månader, och det var precis så det fick bli, berättar Kim. 

Låten Somebody I once knew skrev han till stor del förra sommaren, men den är fortfarande inte helt klar. En dröm Kim har är att ha med en kör också. Men inte av vilka människor som helst. 

– Jag vill ha tag i folk som gått igenom samma sak, som vet vilket helvete det är. Ett tiotal har jag fått tag i redan, men skulle vilja ha ungefär lika många till. Minst. Kanske kan det hjälpa dem i deras resa också, fortsätter Kim. 

Vill du vara med och berätta hans historia och samtidigt hjälpa till att förverkliga hans dröm? Kontakta Kim på johnmoonmusicagency@gmail.com så får du vidare instruktioner. Inspelningen sker i ditt eget hem och en ljudfil skickas till Kim. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.