Kontaktcenter firade tio

Text och foto: KRISTINA

Måndag 5 februari firade Hammarö kommuns kontaktcenter tio år. Hans ”Hasse” Lundström och Helena Hansen har varit med sedan starten 5 februari 2014 och svarat på frågor och funderingar från hammaröbor och besökare. 

– Alla gånger jag kan svara men även ge lite mer än förväntat, då mår jag som bäst. Ringer någon in om barnomsorg så kan jag passa på att tipsa om fritidsaktiviteter. Man har ju lärt sig ungefär vad man kan
tipsa om mer för att ge det lilla extra, skrattar Hasse. 

– Och det är viktigt för mig att de känner att vi vill hjälpa till, även om vi inte har alla svar direkt så tar vi ju reda på svaret och återkommer, säger Helena. 

Båda tycker fortfarande att det är ett roligt arbete, trots att det just nu har varit tufft ovanligt länge på grund av väghållningen och sophämtningen.

Utöver att svara i telefonen har Kontaktcenter ansvar för chatten, alla mail och tillsammans med kommunikationsavdelningen har de även huvudansvaret för kommunens facebooksida.

På Kontaktcenter arbetar även Elisabeth Hoorn och Elisabet Knutsson som idag fick vänta med tårta tills Hasse och Helena fikat klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.