Lillemor kliver av

Text: KRISTINA. Foto: HÅKAN

 Lillemor Larsson, Vänsterpartiet, har meddelat att hon efter årsskiftet lämnar politiken. Hennes politiska karriär började redan på 70-talet, då i Luleå. Tillbaka i Värmland var hon med och startade upp Kommunal Vänster på Hammarö 1985 och blev Vänsterpartiet Hammarös förstanamn 1997. 

   I april fyller Lillemor 74 år och efter årsskiftet kommer hon vara tillgänglig som mentor. 

– Om någon vill ha mig. Ett år eller två kan jag tänka mig att hjälpa till. Jag tycker jag har varit engagerad i kommunalpolitiken på Hammarö tillräckligt länge, jag vill ge utrymme för yngre krafter, berättar Lillemor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.