När flyger fan in i en?

Mitt liv är mig ganska kärt. Jag har mycket att vara glad och lycklig över. Därför vill jag be dig, framför allt när du är ute och kör bil, att vara rädd om mig. Släpp mobilen och håll fokus på vägen, ligg inte i röva på mig utan håll avstånd och gör inga stressade, idiotiska omkörningar. Det verkar vara som hin håle själv sitter bakom ratten i vissa bilar. Det spelar ingen roll om du kör Tesla, Mazda, Volvo eller Audi. I trafiken är vi alla lika och vi bör köra som om alla andra trafikanter är våra kärasten. För tänk om… Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag aldrig, aldrig, aldrig kommer vara den som är orsaken till att någon annan blir skadad eller dödad i trafiken. 

Nu är hösten här. Löven går från grönt till gult, orange och rött för att sedan falla av och bilda guldgula mattor. Luften blir hög och klar och känns så mycket mer syrerik. Nu är det dags att skörda det som växt i krukor och planteringar och sedan släcka ner trädgården. Och när jag ser vad blomsteraffären erbjuder för höstliga blommor blir det nog något nytt till åtminstone krukan vid entrédörren. Men nu blir det blir en tid för återhämtning och höstmys innan vintern kommer. Vi får hoppas att den dröjer.

// Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.