Närgångna kompisar

Text: Kristina

Vi har fått nya kompisar här på kontoret. De är väldigt sällskapssugna och vill gärna vara nära oss. Helst uppe i ansiktet, gärna i näsan. De verkar inte förstå att de inte är uppskattade. Att vi klappar är för att vi föröker ha ihjäl dem, inte för att vi applåderar deras närvaro. Nu har dammsugaren åkt fram och står redo vid minsta misstänkt rörelse. Ett effektivt vapen att ta till när vi blir allt för irriterade. Vi har även testat bananskal i påse, men det tyckte de inte var intressant. Men uppe i våra ansikten är det visst härligt att uppehålla sig. Nu googlar vi recept på fällor. Diskmedel och rödvin ska vara bra sägs det. Vi får väl även sluta vattna blommorna, det är där de förökar sig. I fuktig jord. Usch. Blomflugor är ingen favorit. 

I övrigt googlar jag skoteroverall, mellanårsval, amaryllis, hur länge ruggar höns, Putin + cancer, skötselråd hemtrevnad, vintersådd, eltjuvar, julpynt, fårskinnstofflor, vegansk morotskaka,
robotdammsugare bäst i test, ananaspaj, topplista böcker, Jan Van Haasteren, stearinljus, Rafaellobollar, amigurumi, badrum trender, Degerfors, heatless curls och SM bugg. Tur att google finns, annars skulle jag behövt några fler bokhyllor för en massa encyklopedier. Ja, jag googlade stavningen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.