Per Haglund utsedd till Årets företagare

Per Haglund, ägare till Hojgaraget på Nolgård, fick under måndagen ta emot utmärkelsen Årets företagare på Hammarö. Enligt motiveringen har man uppmärksammat att företaget är återförsäljare för Honda samt att man kar kunder från hela landet.
– Jag har bra anställda och vi drar alla åt samma håll, säger pristagaren.

Per Haglund gratuleras av Charlie Weimers.

Hammarö kommun delar årligen ut hedersutmärkelsen Årets företagare till en entreprenör som visat prov på god kreativitet och gott företagande. I år gick utmärkelsen till Per Haglund på Hojgaraget och han uppvaktades under måndagen med en blomma.
– Ni är återförsäljare för ett världsledande företag och folk från hela landet kommer hit, sa kommunalrådet Charlie Weimers (KD) när han besökte pristagaren.
Hojgaraget har försäljning av motorcyklar och tillbehör samt verkstad och tvätthall. Företaget har funnits på Nolgård sedan 2005 och i mars 2010 slöt man avtal med företaget Honda.
– Vi är ensamma i Värmland med cross och mc street för Honda, säger Per Haglund. Branschen har tappat de senaste åren, men vi har ökat volymerna år för år. Att det går bra är till stor del för att jag har så bra personal, det är svårt att få tag på kompetent personal.
– Vi hoppas att utmärkelsen ska ge positiv publicitet, säger Charlie Weimers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.