Reality Lift invigdes i centrum

Text: ANNIKA  Foto: KRISTINA

Under Centrumföreningens arrangemang Påsk-yran, som i år gick på påskafton 30 mars, var det lite extra tjo och tjim i centrum. Det var något som Daniel och Michaela tog fasta på när de hade invigningsfest på sitt gym i Skoghall centrum. 

Hos Reality Lift bjöds besökarna på ett tufft gruppass, proteinvatten, godis och chokladbollar. Dessutom fick alla barn som genomförde Michaelas roliga utmaning en liten påse påskgodis som belöning.

    Gymmet som är på 250 kvadratmeter består av flera rum med konditionsmaskiner, boxningssäck, fria vikter och träningsmaskiner öppnade egentligen tidigare i år. Men själva invigningen ville paret vänta med tills allt i lokalen var klart och som numera är officiellt invigt.

– Invigningsdagen var väldigt rolig och det kom så mycket människor. Stämningen var verkligen på topp hela dagen, säger Michaela.

Lokalen på Solgatan kommer fortfarande ingå i Reality Lifts verksamhet. Borta är dock all träningsutrusning och nu är den inredd enbart för deras massagebehandlingar.

– Vi har valt att ha kvar den lokalen för att få en avslappnande och lugn atmosfär när vi gör den typen av behandlingar, berättar Daniel.

Daniel och Michaela är personerna bakom Reality Lift.
Daniels bror har dekorerat gymmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.