Roman med framtidsvisioner

Text: KRISTINA

I nyligen släppta boken 2063 skriven av hammaröbon Kenth Carlsson får vi följa huvud-personen Ellinor från början av 2000-talet till 2063 då hon fyller 70 år.

– Boken kom till mig under en semester när jag funderade kring hur världen ser ut. Jag var trött på deckare med bestialiska mord och om hur framtiden går under, så jag bestämde mig för att skriva en positiv bok som kontrast, berättar Kenth. 

   Boken beskrivs som en roman med spännande framtidsvisioner inom forsknings-, energi- och miljöområdet och hur detta påverkar hela världen i en positiv riktning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.