Save the date! 

Text: ANNIKA  Foto: KRISTINA

Nu är Hammarö Skoghall centrumförening i full gång med att planera årets julmarknad Tomtens dag i Skoghall centrum. I år ringar vi in söndag 26 november i kalendern.

Mycket kommer vi att känna igen men det blir också några nyheter. Tomtefar och tomtemor kommer såklart och de har som vanligt med sig julklappar till alla barnen. Folkets Hus kommer att köra julbio och i centrum blir det knallar, godisregn, vikingarna besöker oss igen, tomtenissar bjuder på godis, några körer sjunger julmusik och ponnyridning. 

Nytt för i år är bland annat en bakluckeloppis och en Farmers Market.

– Vår Farmers Market kommer att vara i Vetekransens gamla lokal. Här vill vi få in lokalproducerade produkter, allt från mat, hantverk och konst, berättar Mia Larsson, Hammarö tapetserarverkstad och aktiv medlem i föreningen. 

Nu hoppas vi att den här dagen kommer bjuda på ett riktigt fint vinterväder. Snö och några minusgrader så att det knarrar om oss när vi går vore inte fel. Julbelysningen kommer tindra och sprida julstämning tillsammans med doften av varm glögg. Så boka in den 26 november för en riktigt klassisk fin julmarknad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.