Succé för epa-tutbingo

Text och foto: KRISTINA

Ett 30-tal ungdomar dök upp till epa-tutbingon som anordnades sista maj vid Lilla Bruket på Skoghall. Alla motorburna ungdomar var välkomna till gratis bingospel med fina priser från lokala företag. 

Onsdagskvällen bjöd på strålande väder när eporna rullade in. Först att få en full rad var Meja Wall som hade anlitat pappa som chaufför för dagen då hon inte tagit körkort än. 

Nellie Skålberg kom också och spelade tut-bingo i sin epa. 

– Jag hade inget speciellt att göra, så jag tog med mig min kompis Matilda, skrattar Nellie som spelade K-Pop i sin pimpade epa. 

Detta event arrangerades av Hammarö kommuns enheter Fritidsbanken, parkservice, fältgruppen och ungdomsenheten. Även Röda Korset var med på ett hörn, de hjälpte till bland annat med att grilla korv till ungdomarna.

– Det är så kul att få till dessa möten mellan ungdomar och vi som jobbar inom olika förvaltningar, få lyssna på ungdomarna vad dom vill göra. Var ju lite spännande när man inte visste om någon skulle komma, men det blev en bra uppslutning och sköna ungdomar, berättar Anita Veines, Fritidsbanken. 

Vid Lilla Bruket, mellan ICI Hudvård och Spa och Hammarö Dancing Team är det utmärkt att hänga. Här finns en Wifi-punkt, basketkorg, grill och lådor fyllda med prylar från Fritidsbanken. 

En dag i veckan under hela sommaren kommer Fritidsbanken finnas på plats och erbjuda aktiviteter. 

Nu planeras det för fler tillfällen med epa-tutbingo framöver. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.