Uppskattade fastighetsskötare

Text: ANNIKA  Foto: HÅKAN 

Det finns de som går till jobbet för att göra sitt jobb. Och så finns de som går till jobbet för att göra sitt jobb, och lite till.

Kim Karlsson, drifttekniker och Carl-Johan Hiller, fastighetsskötare och teamledare i Hammarö kommun tillhör det senare gardet. Det kan personalen på Sikvägens förskola gå i god för. 

– Vi på Sikvägen behöver ofta hjälp med olika problem som har med fastigheten att göra, och de kommer alltid direkt och hjälper oss. De ger ett fantastiskt bra bemötande även hur mycket det krånglar hos oss, de är positiva, snälla och ser alltid till att lösa problemen innan de går. De har till och med hjälpt oss utanför sin arbetstid, och det är stort! berättar Eva Dronsfield, pedagog på förskolan.

Att personalen är nöjda med killarna är inte svårt att förstå. Många är de superlativ de öser över dessa herrar under vår pratstund. För att verkligen visa hur mycket de uppskattar deras arbete hos dem bjöd de in killarna för en fikastund där det bjöds på tårta.

– Det är inte så mycket vi kan göra för att visa vår uppskattning men att bjuda på go’fika är ett sätt, fortsätter Eva.

Det märks att killarna inte är vana att få så mycket beröm för det arbete de gör. Lite generade blir de allt. Carl-Johan berättar att de jobbar i team där alla besitter olika kunskaper där de kompletterar varandra väl. 

– Det är väl tack vare de här teamen där vi kan lägga upp och planera vårt eget arbete och blir mer gränslösa som gör att vårt arbete blir så väl mottaget. Vi blir ju mer flexibla på det här sättet, säger Carl-Johan.

– Vi särbehandlar inte någon när vi är ute och jobbar men vi måste ju få säga att personalen på Sikvägen är väldigt glada och trevliga när vi är där, avslutar Kim. 

Kim Karlsson och Carl-Johan Hiller.
Carl-Johan Hiller blir bjuden på go’fika av Eva Dronsfield. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.